Museum De Pont

Persbericht: Unieke kunstedities bij De Pont

Kunst in eigen huis?

Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het museum biedt De Pont zijn bezoekers bijzondere kunstwerken aan voor een schappelijke prijs. 

Vijf kunstenaars vertegenwoordigd in de vaste collectie maken exclusief voor deze feestelijke gelegenheid een kunsteditie in een oplage van 25 exemplaren. Het zijn Toon Verhoef, Charlotte Dumas, Marc Mulders, Marien Schouten en Reinoud van Vught. De schilders onder hen hebben er zelfs voor gekozen om een serie van 25 unieke kunstwerken te maken! 

In de maandelijkse nieuwsbrief (van februari tot en met juni) wordt steeds één editie van één kunstenaar gepresenteerd, waarna geïnteresseerden zich kunnen inschrijven via een emailLet op: Bij meer dan 25 inschrijvingen, wordt geloot!

Elk kunstwerk wordt door De Pont ingelijst en is te koop voor € 500,00 (inclusief de lijst). Vanaf de 25ste van de maand wordt er in de salon van het nieuwe museumcafé een video vertoond van het maakproces. Vanaf die dag liggen de werken ook ingelijst en ingepakt klaar om tijdens openingstijden van het museum te worden opgehaald door de 25 gelukkigen die zo een blijvende herinnering aan De Pont mee naar huis kunnen nemen!

In februari zijn het 25 werken van Toon Verhoef.

In februari presenteert De Pont de multiple van Toon Verhoef, waarvoor hij 25 keer dezelfde werkwijze toepaste, met hetzelfde sjabloon, maar telkens met een uniek resultaat.

Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om één van deze werken te bemachtigen, wordt steeds per maand een editie aangeboden. Er kan dus nog niet worden ingeschreven voor de komende edities.
Zo maakt De Pont zo veel mogelijk bezoekers deelgenoot van het jubileum en maken meer mensen kans op dit bijzonder jubileumcadeau!

Voor meer informatie over de edities: 
h.zeedijk@depont.nl tel: 013 5438300 (ma/di/do) m: 06 58969360

Wanneer dit persbericht niet goed wordt weergegeven, kijk dan hier voor de online versie.